воскресенье, 18 октября 2015 г.

Gresskarbrownies

Hei!!!

Gresskar sesong fortsetter og i dag har vi gresskarbrownies som er godt til kaffe og sammen med vaniljeis! Smaker fantastisk!!!


85 g kremost (Philadelphia) 
1 ss smør
110 g sukker
1 egg
220 g gresskar pure
1 ts vanilje
1/2 ts malt kanel
1/4 ts malt ingefær
1 ss hvetemel
190 g hvetemel
3/4 ts bakepulver
1/2 ts salt
190 g sjokolade
170 g smør
300 g sukker
4 egg
60 ml melk
2 ts vanilje ekstrakt
50 g grovhakket valnøtter

Forvarm ovnen til 170 grader. Dekk formen med folien og smør den litt. Sett til side.

I en bolle bland kremost og en spiseskje smør med en elektrisk mikser på middels hastighet i 30 sekunder. Tilsett sukker. Pisk til alt blir godt kombinert. Tilsett egg, gresskar, 1 ts vaniljesukker, kanel og ingefær. Rør inn 1 ss mel. Sett til side.
I en liten bolle rør sammen mel, bakepulver og salt, sett til side.
I en stor kasserolle kombiner sjokolade og  smør. Kok og rør over svak varme til alt blir smeltet og glatt. Fjern fra varmen. Tilsett sukker, bland alt sammen godt. Tilsett 4 egg, melk og 2 ts vanilje. Tilsett melblandingen bare til alt blir kombinert.
Spre sjokoladeblandingen jevnt i formen. Gjør et lag av gresskarblanding. Ved hjelp av slikkepott eller kniv forsiktig rør alle lagene å skape en marmorert effekt. Dryss over valnøtter. 
Bake ca 60 minutter. Avkjøl i formen på rist. 







Комментариев нет:

Отправить комментарий